Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/montysuniform.se/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Smoking från Cavaliere | Sortiment civilt | SORTIMENT | Monty's Uniform

Smoking från Cavaliere

Smoking Minister 1171018 99

Smokingkavaj Minister (98% ull/2% lycra) se bild

Smoking i premiumkvalitét, svensk design och europeisk tillverkning. Mycket behagligt material i ull och lycra. Storlek för kavaj och byxa väljer du var för sig, det behöver inte vara samma. Normal modell med spetsiga slag, svart.

Smokingkavaj Diplomat (98% ull/2% lycra)

Smoking i premiumkvalitét, svensk design och europeisk tillverkning. Mycket behagligt material i ull och lycra. Storlek för kavaj och byxa väljer du var för sig, det behöver inte vara samma. Normal modell med sjalkrage, svart.

Smokingkavaj Daniel (98% ull/2% lycra)

Smoking i premiumkvalitét, svensk design och europeisk tillverkning. Mycket behagligt material i ull och lycra. Storlek för kavaj och byxa väljer du var för sig, det behöver inte vara samma. Slimfit modell med sjalkrage, svart.

Smokingkavaj Monark (60% ull/40% polyester)

Smoking i premiumkvalitét, svensk design och europeisk tillverkning. Storlek för kavaj och byxa väljer du var för sig, det behöver inte vara samma. Normal modell med sjalkrage, svart.

Smokingbyxor

Smokingbyxor med sidenrevärer i samma kvaliteér som ovanstående finns i olika modeller:  gentleman fit - 1-pleat (motveck),  classic fit flatfront, slim fit - plain front.

Smokingväst Dennis (98% ull/2% lycra)

U-väst med helrygg finns till smokingen.

Copyright © 2013 Monty's uniform. Alla rättigheter reserverade.
Monty's Uniform | Besöksadress efter tidsbokning i Skrädderiet på Västmannagatan 27, 113 25 Stockholm | Mobiltelefon: +46 70-589 51 52