Monty´s Uniform

Monty´s Uniform är ett Civil- och Uniformsskrädderi med måttbeställning, MTM - Made To Measure, av det mesta för gentlemän.

  • Måttsyr militära och civila uniformer som mässdräkter, daglig dräkt m/48 och m/87 samt uniformer för handelsflottan och flygbolag m fl. Efter att ha sökt länge så finns det nu ett tyg i 100 % ull hos min leverantör för måttbeställning av Arméns m/87 till samma pris som för Marinen och Flygvapnets motsvarande.
  • Måttsyr civila kostymer, kavajer, byxor, västar, frackar, smokingar och ytterrockar mm i ett stort urval av de bästa tygerna inklusive tweed från Europas ledande väverier.

Monty´s har merparten av fd. Herr Erik Skrädderis uniformssortiment och aktuella gradbeteckningar i Royal Navy original galoner med lite riktigt guld i för Marinen och Flygvapnet.

Besöksadress efter tidsbokning för personlig service är i Skrädderiet på Västmannagatan 27, 113 25 Stockholm, närmaste T-bana är Odenplan.
Inledande kontakt för frågor och tidsbokning sker med e-post via kontaktsidan eller mobiltelefon +46 70 589 51 52 även SMS går bra.

Leveranser kan ske per post mot faktura, förskottsbetalning eller postförskott.

Välkomna att boka tid för personlig service måndag - fredag! Stängt lördag och söndag.

preview-Mr-StrategyS1

Begagnade uniformer

Har ett litet antal mässdräkter för alla försvarsgrenar och uniformer C1 m/48 för flottan/marinen/handelsflottan som försäljes i kommision för kunder på lager.

Kadetter

Specialpriser för kadetter vid Militärhögskolorna.

Välkomna att kontakta mig för förmånlig offert och personlig service.

För säker leverans till kadettbalerna bör beställning av måttsydda mässdräkter göras senast i mitten av november.
Leveranstiden är beräknad till 5-6 veckor lite beroende på antal.

Skräddarpartners

Monty´s Uniform samarbetar med:

Wahlströms Skrädderi på Nybrogatan 40 som utför ny- och omgaloneringar samt erforderliga skrädderiarbeten.

Widéns Dam- och Herrskrädderi i Sigtuna som gör specialarbeten för Monty´s som udda galoneringar och slängkappor för ordenssällskap. Broderar akademikragar som förmedlas genom Monty´s. Skrädderiet utför även egen nysömnad och ändringsarbeten. Tillverkar barnmössor och vantar i trikå som är uppskattade presenter under varumärket Randiga katten.

Monty´s tar emot konststoppning som förmedlas till en av Sveriges främsta experter på området.

Uppsydda mässdräkter

Begränsat lager av nya uppsydda mässdräkter i modeller för alla försvarsgrenar till förmånliga priser, de flesta i mindre och smala storlekar som 46 och 48.